O nama

Od osnivanja kompanije, tačnije od 19. avgusta 1992. godine, kada smo imali svega četiri zaposlena i vremenu kada je početak i opstanak značio
smelost, postavljena je jasna vizija – prepoznatljiv brend i ravnopravno članstvo među najznačajnijim preduzećima u oblasti pekarske industrije u regionu, sa snažnom stručnom osnovom, savremenim tehničko – tehnološkim rešenjima, sa kapacitetima koji odgovaraju potrebama tržišta, kao i kapacitetima koji ostvaruju sopstvene ideje i rešenja.

Stvaranjem visokokvalitetnih prepoznatljivih proizvoda, koji ispunjavaju zahteve i potrebe korisnika, usavršavajući proizvode, procese i zaposlene, učestvujemo i doprinosimo podizanju nivoa kvaliteta života u društvu uopšte.

Sve ove godine, prioritet nam je kvalitet. To podrazumeva pre svega kvalitetne zaposlene, koji svojim trudom i zalaganjem pronalaze nove šanse, realizuju ih i iz dana u dan unapređuju, pre svega svoj rad i ličnost. Rezultat ovako postavljenog poslovanja jeste zaista prijateljska i porodična atmosfera u kojoj rad predstavlja zadovoljstvo, a uspehe svojih kolega slavimo kao sopstvene, što zapravo i jesu. Naše zadovoljstvo reflektuje se i na naše korisnike - preko 1300 zaista zadovoljnih korisnika.
Izgrađujući ovakav sistem, kao srednje preduzeće, postali smo tržišni lideri u svojoj branši. Veoma smo zadovoljni činjenicom da je naš profesionalizam i poslovanje jednako dobro kao u mnogo većim svetskim kompanijama iz branše.

Našu težnju za novim izazovima i unapređenjem poslovanja, ostvarili smo početkom 2007. godine među prvima u branši i u rekordnom roku, a potvrda za to jeste standardizovan sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 za područje celokupnog poslovanja i HACCP sistem kvaliteta za područje proizvodnje pšeničnih tortilja i praškastih proizvoda. Ovim standardima jasno i precizno smo definisali sve segmente poslovanja, sa ciljem da unapredimo poslovne i proizvodne procese, na lakši način ispunimo zahteve naših korisnika, smanjimo mogućnosti grešaka, i što je najvažnije – proizvedemo zdravstveno ispravan proizvod. U realizaciji ovog projekta, punu podršku (konsultantsku, profesionalnu i ljudsku) dobili smo od Privredne komore Srbije, nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ i certifikacione kuće TÜV iz Nemačke i njihovim predstavnicima u našoj zemlji, čiji smo certifikat za gore navedene standarde i dobili. Ova imena sama za sebe govore o kvalitetu rada uloženog u implementaciju standarda ISO 9001:2000 i HACCP sistema kvaliteta.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste apsolutna usredsređenost na korisnika, dakle naša sposobnost da našim korisnicima ponudimo uvek dobar savet, proizvod prema njihovim potrebama i tako zadovoljimo svaki zahtev, kako u vremenskoj, tako i u proizvodnoj dimenziji.

Rezultat našeg nastojanja i ulaganja u sopstveni razvoj i razvoj naših korisnika, jeste apsolutno poverenje i zadovoljstvo svih onih koji sa nama posluju.

    

 

TOP