fbpx
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Blog

7. PIP Karavan Banja Luka

PIP Karavan predstavlja krunu našeg odnosa prema krajnjim korisnicima.
On je samo jedan mali deo naše marketing strategije za ostvarivanje dugoročnih poslovnih ciljeva.
koji okuplja veliki broj naših klijenata, kako sa domaćeg tako i sa inostranog tržišta iz oblasti pekarske industrije i šire.
Naša kampanja počinje 2017. godine kada smo i održali 1. PIP Karavan na tržištu Crne Gore tačnije u Podgorici.
Usled dobrog odaziva klijenata i ostvarenih poslovnih rezultata na tržištu Crne Gore, odlučili smo da nastavimo sa našom kampanjom i na tržištu Srbije i tako reći ne ostavimo ni jedan deo Srbije zapostavljen.
Pa smo u vezi sa tim, održali još 6 karavana u sledećim regionima:

Centralna Srbija, Južna i Jugoistočna Srbija, Vojvodina I Beograd, Mađarska i Banja Luka.

2019. Godinu smo završili sa 5.PIP Karavanom u Beogradu, dok nakon dve godine ponovo nastavljamo u istom trendu sa Karavanom u Mađarskoj tačnije Budimpešta i na tržištu BiH.
2021. godinu završavamo sa 7. PIP Karavanom u Banja Luci.
On sa sobom pored informativnog dela o novim proizvodima I aktuelnim temama i trendovima u pekarstvu, doneo i novu energiju u vidu “PIP DIVIZIJA” gde su svi prisutni mogli da se upoznaju sa celokupnim PIP-ovim asortimanom.
Sam odziv, pozitivni komentari I oduševljenje svih prisutnih su nam dali dodatan vetar u leđima da nastavimo sa ovim vidom marketing kampanje i u 2022. godini.
Kako je kvalitet osnovna karakteristika proizvoda i usluga , smatramo da je kvalitet presudan faktor za uspeh na tržištu . U skladu sa tim postavljamo sebi kvalitet kao prioritetnu odrednicu u svim sektorima i službama našeg poslovanja, i upravo iz tog razloga smo i odlučili da slogan koji će pratiti kampanju glasi – “PIP KARAVAN – KVALITET BEZ KOMPROMISA.”


Vaš DOO PIP.