fbpx
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Blog

Novi proizvodi u našem asortimanu

Uticaj novih tehnologija razvoj i proširenje asortimana imali su poseban uticaj u pekarskoj industriji kako na ponašanje krajnjeg potrošača tako i na proizvođače pekarskih sirovina.
Napredak tehnologije naučio je kupce da imaju izbor, da imaju više mogućnosti pri kupovini. poslovanju.

Sama činjenica da današnji potrošač ima potpunu slobodu i izbor o tome šta će da kupi i gde će da kupi je naterala nas kao proizvođače sirovina da prihvatimo izazove i unapredimo postojeći model poslovanja.

Godinama unazad sa brojnim našim kampanjama i ulaganjima u marketing i razne projekte dokazali smo da smo kompanija koja prihvata izazove i promene na tržištu.
Od 1. Pekar Festa pa do otvaranja Demo Centra, HoReCa kampanja, Master Baker , 7. PIP Karavana, Dana Mlinarstva…
U vremenu u kom se trenutno nalazimo, pogođeni pandemijom, inflacijom i porastom cena sirovina potrebna je pravo smelost i hrabrost za nove projekte.

Međutim PIP se oduvek vodio poslovnom politikom da je dugoročna strategija predstavlja pokretačku snagu preduzeća. Upravo u vezi sa tim kompanija PIP, koja sledeće godine slavi svojih jubilarnih „30“ godina poslovanja, odlučila je da proširi svoj asortiman odlukom o strateško-poslovnoj saradnji sa vodećom svetskom kompanijom u proizvodnji čokolade i kakao proizvoda – Barry Callebaut.

Takođe, velika nam je čast i zadovoljstvo što je svetski lider u proizvodnji čokolade, prepoznao PIP kao svog strateškog partnera i što je nam je poverio distribuciji svojih proizvoda na tržištima Srbije i regionu,  sve u cilju zajedničkog rasta i razvoja postojećeg tržišta pekarstva.

Stim u vezi u periodu koji predstoji PIP će u svojoj ponudi imati više od 25 proizvoda za pekarski i poslastičarski asortiman koji ćemo prodavati pod poznatim postojećim brendovima Chocovic i Monalisa.
U taj asortiman ukratko spadaju i sledeće vrste:

– Kakao prelivi za krofne
– Termostabilni čokoladni „drops“
– Termostabilne kremove
– Kremove za mazanje u kombinaciji sa pavlakom
– Tamnu čokoladu – kapljice
– Termostabilnu tamnu čokoladu – štapiće
– Razne dekoracije za pekarske i poslastičarske proizvode.

Za više informacija pišite nam na mejl  marketing@pip-ns.com ili nas pozovite na 021/714-438