fbpx
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

PIP Karavan – Beograd

PIP KARAVAN

5. po redu PIP Karavan održan je u Beogradu 18.10.2019. u hotelu Tulip Inn.
Ovaj mali jubilej, na koji smo posebno ponosni, obeležio je novi koncept događaja i uvođenje PIP DIVIZIJA – nova energija na tržištu pekarstva u cilju motivacije klijenata da prošire i unaprede svoj asortiman! Posebno interesovanje publike bilo je usmereno na PIP-ove proizvode iz grupe „clean label“, bez „E“ brojeva.
Svi gosti mogli su čuti predavanja uglednih predavača na zanimljive teme:
dr Olivera Šimurina iz Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu održala je predavanje o značaju poboljšivača bez „E“ brojeva, tehnolog Saša Tanović, rukovodilac tehnologije razvoja PIP Novi Sad, govorio je o kvalitetu pšeničnog brašna roda 2019. godine, a o analizi tržišta pšenice, pričao je Žarko Galetin, agroekonomski analitičar.
Zahvaljujemo se svim gostima što su uveličali ovaj događaj svojim prisustvom! Radujemo se novom susretu, a do tad obećavamo da ćemo i dalje vredno raditi na razvijanju još boljih i kvalitetnijih proizvoda!“