fbpx
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

PIP Karavan – Vojvodina

PIP KARAVAN – VOJVODINA

Četvrti PIP Karavan održan je 30. Maja 2019. godine u hotelu „Miznah Resort“, koji se nalazi u okviru kompleksa „Zobnatica“ kod Bačke Topole.
Kao i na prethodnim karavanima, Rodoljub Ivković, direktor kompanije PIP imao je uvodnu reč, a o svežini pekarskih proizvoda govorio je rukovodilac tehnologije i razvoja, Saša Tanović. Gostujući predavač bio je Žarko Stanojlović, direktor maloprodajnog pekarskog lanca „Skroz Dobra Pekara“ , koji je govorio o analizi poslovanja i ključnim aspektima koji utiču na profit.
Mogućnosti i primenu PIP-ovih smeša bio je zadužen Tehnolog Žarko Jelenić Kako je naglasio Igor Rebić, analitičar prodaje u kompaniji PIP “Karavan je kruna našeg odnosa prema kupcima. On okuplja veliki broj naših i potencijalnih klijenata sa domaćeg i inostranog tržišta, koje informišemo o novim proizvodima, aktuelnim temama iz pekarstva i samoj snazi kompanije DOO PIP. “PIP Karavan” kao deo marketing strategije, takođe predstavlja i jedan motor pokretač pekarske industrije, koji iz grada u grad se takmiči sam sa sobom da unapredi svoj proizvodni program, inovacije i korporativni identitet, kako bi svojim klijentima uvek ponudili proizvode vrhunskog kvaliteta.