fbpx
Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Politika kolačića

Poslednji put obnovljeno: 19. maja 2021.

Šta su zapravo kolačići?

Kolačići su kratke informacije koje ostanu sačuvane u Vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu kada se posećuju internet stranice, a koje se generalno koriste za efikasnije osmišljavanje internet stranica.

Većina internet čitača prihvata kolačiće automatski. Međutim, jednostavnim klikovima možete da izmenite parametre svog čitača veba ukoliko ne želite da to bude tako. Detaljnije informacije o kolačićima mogu se pronaći na adresi www.allaboutcookies.org.

 Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo:

  • da bismo mogli da garantujemo bezbedno internet okruženje
  • da bismo mogli da proveravamo učinak svog veb-sajta i unapredimo pogodnost za korisnike, kao i onlajn iskustvo za svoje klijente.

Kolačiće ne koristimo da bismo pratili Vaše aktivnosti na internetu izvan internet stranica koje mi održavamo.

Vrsta kolačića:

Prihvatanje kolačića na website-u

Ovaj kolačić se koristi za evidentiranje da li korisnik prihvatio korišćenje kolačića na ovom website-u.

Privremeni kolačići

Brišu se kada se čitač veba zatvori. Služe da kaptiraju (hvataju) navigaciju i vreme zadržavanja na internet stranicama, kao i da održavaju Vašu prijavu („login“) aktivnom tokom sesije.

Kodovi za praćenje: Google Analitika

Ne sadrže nikakve lične podatke. Ovi podaci mogu sadržati informacije kao što su adresa Internet protokola („IP“) vašeg računara, tip pregledača, verzija pregledača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama i drugu statistiku. Ovi kolačići beleže samo posete naše internet stranice i ne aktiviraju se tokom poseta drugim internet stranicama. 

 

Vi možete da izbrišete kolačiće ubačene za naše internet stranice. U tom slučaju, međutim, Vaši individualni podaci i sadržaji, uključujući i Vaše parametre za kolačiće, biće izgubljeni i Vi nećete biti prepoznati kao ponovni posetilac kada sledeći put budete pregledali naše internet stranice.

 Da li ste saglasni sa našim kolačićima?

Mi Vam obezbeđujemo određene onlajn mogućnosti koje bi trebalo da pomognu da Vaše posete našim internet stranicama budu što lagodnije. Međutim, te mogućnosti funkcionišu samo uz podršku kolačića. Ukoliko nastavite navigaciju na našim stranicama, saglasni ste da koristite te kolačiće. Svoju saglasnost možete da opozovete u bilo kom trenutku. Međutim, molimo Vas da ovde obratite pažnju na činjenicu da je, za nesmetanu navigaciju na našim internet stranicama, nekoliko „osnovnih“ kolačića preko potrebno.

Izmene naše Politike kolačića

Zadržavamo pravo da ažuriramo ovu Politiku kolačića s vremena na vreme, u cilju praćenja izmena u zakonodavstvu i tehničkih inovacija. Sve izmene stupaju na snagu momentom objavljivanja na Sajtu. Predlažemo Vam da periodično vršite uvid u našu Politiku kolačića.

Kontaktirajte nas

U slučaju da želite da koristite neko od svojih prava kao lice čije lične podatke prikupljamo, ili u slučaju bilo kojih drugih pitanja vezano za našu Politiku kolačića, molimo Vas da nas kontaktirate na marketing@pip-ns.com.